Compliance Specialist

Iedere financiële instelling is verplicht om een compliance medewerker aan te stellen. Wij bieden professionele interim compliance officers die u kunnen helpen met compliance vraagstukken. Wij richten ons op financiële instellingen zoals banken, verzekeraars, accountants-, makelaars-, administratiekantoren en bedrijven in de FinTech industrie.

Compliance Specialist heeft ervaring met juridische en compliance opdrachten op het gebied van klantintegriteit, zoals Know Your Customer, Customer Due Diligence, Anti Money Laundering, Sanctions en Privacy. Naar behoefte van uw organisatie kunnen wij hiervoor een interim compliance officer aanbieden. Ook kunnen wij uw medewerkers opleiden en trainen bij het toepassen van de Wwft.

Mijzelf

Ik ben Marcel Streppel en woonachtig te Eindhoven. In 2014 heb ik de master Rechtsgeleerdheid met goed gevolg afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik een zelfstandig juridisch advieskantoor opgericht en ben ik in aanraking gekomen met het compliance vakgebied. Door de grote vraag naar compliance officers ben ik daarom in 2016 gestart met MCSE Consultancy. Dit jaar krijgt MCSE Consultancy een nieuwe naam: Compliance Specialist.